Skip to main content

Er du på jakt etter en trofast turkompis eller en kjærlig familiehund? Fra Alaska Husky kennelen til Inger-Marie kan du nå sikre deg en herlig og familiekjær hund! Enten om du vil ha en valp, grunntrenet unghund eller voksen hund fra aller beste avstamning. Hos oss er avlen nøye planlagt og vi benytter kun de beste individene til avl.

Rasen er velegnet for aktive og friluftsglade mennesker, men også barnefamilier. Alaska Huskies er rasen som benyttes med i de store hundekjøringskonkurransene, som Finnmarksløpet og Femundløpet. Dette er hunderasen som Lars Monsen, Robert Sørlie og Jens i Villmarka bruker i sine konkurranser og når de reiser på tur. Alaska Huskies trives godt med å bo i hundehus, men trives også inne. De er ikke bråkete, og familiehundene jeg avler har lite jaktlyst. Ta kontakt så hjelper jeg deg med å finne en hund som passer perfekt for deg!

Inger-Maries konkurransehunder

Lær mer om Inger-Maries tøffeste og raskeste hunder! Alle med forskjellige kvaliteter for å til sammen utgjøre det beste hundespannet.

Les mer

Avlstisper

Våre tisper som blir parret er ikke «bare avlstisper». De lever et et helt normalt liv med omtrent like mye trening og de får være med på turer i skog og fjell akkurat som de andre hundene.

Avlstispene har alle forskjellige kvaliteter og har alle helt forskjellig personlighet. Lær mer om dem for å få et inntrykk av hva slags valper de får.

Les mer

Avlshanner

Enkelte av valpekullene vi avler er spesielt avlet med tanke på å kunne bli topp konkurransehunder, mens andre avles utifra helt andre kriterier; som at de skal være rolige, trygge, snille og gode familiehunder og turkamerater sommer som vinter og allsidige i sin bruk. Hannhundene jeg benytter er alle sammen blant de beste i verden og har mange plasseringer i verdens lengste hundeløp, som Finnmarksløpet, Femundløpet og Iditarod i Alaska.

Avlshannene har alle forskjellige kvaliteter og morsomme personligheter. Lær mer om dem for å få et inntrykk av hva slags valper de får.

Les mer

Hunder til salgs

Ønsker du en voksen og erfaren hund? Jeg har flere kjempefine unge hunder, alle er meget godt grunntrent, preget og selvsagt innkjørt som trekkhunder. Herlige, glade og sosiale hunder som alle elsker friluftsliv generelt og som trekker både sykkel, pulk og slede. Hundene er selvsagt helsesjekket og vaksinert og de har fått god oppfølgning med markkur.

Les mer om hundene vi har til salgs. Vi hjelper deg å finne den perfekte tur- eller konkurransepartneren din.

Les mer

Valper til salgs

Jeg har parret noen av de aller flotteste tispene jeg har her på kennelen her. Hannhundene jeg benytter er alle sammen blant de beste i verden og samtlige har selvsagt bevist at de er super-flinke ved å gå til mål år etter år til topp plasseringer i verdens lengste hundeløp som Finnmarksløpet, Femundløpet og Iditarod i Alaska.

Les om når og hvem som forventer valper og ta kontakt om du vil ha en Alaska Husky valp.

Les mer

Kjøpsvilkår

Når du kjøper valp hos oss, får du med registreringsbevis med stamtavle og en detaljert kjøpekontrakt og du blir fakturert på ryddig vis. Du får også med en veileder med masse råd. Og du kan i etterkant av valpekjøpet ta kontakt med oss om du har spørsmål knyttet til valpen din.

Les mer

Lurer du på noe?

Ta kontakt om du lurer på noe om Alaska Husky. Jeg hjelper deg gjerne!