Skip to main content

Erfarne voksne hunder til salgs

Er du på jakt etter en trofast turkompis eller en kjærlig familiehund? Fra Alaska Husky kennelen til Inger-Marie Haaland kan du nå skaffe deg en grunntrenet unghund eller voksen hund av aller beste avstamning.

Hos oss er avlen nøye planlagt. Vi benytter KUN de beste individene til avl. Rasen er velegnet for aktive mennesker og som familiehunder, men også som konkurransehunder i hundekjøring. De trives godt med å bo ute i hundehus, men de synes det er veldig stas å få være inne også. De er ikke bråkete og familiehundene jeg avler har lite jaktlyst. Ønsker du deg en lojal og tillitsfull turkompis, ta kontakt så skal vi hjelpe deg og dine å finne en hund som passer for deg.

Mia

Født 2017

Mia er en velavlet, godt grunntrent trekkhund med mye energi. Mia behøver en aktiv hverdag med daglig trening. Hun kan fungere godt som en familiehund for dere som trener og er mye på tur. Mia egner seg også godt som konkurransehund, men kun på distanser opptil 20 mil. Best egnet i en familie med store barn eller for deg som er alene.

Selges i august:

Kos-kos

Født 2017

Kos-kos er en stor, flott tispe på 5 år. Hun er en litt sky og sjenert dame, som knytter seg veldig sterkt til den/de som trener og steller henne. Kos-kos elsker å trekke og aller helst i spann/flokk. Hun kan gå foran. Kos-kos har valper i sommer, men kan hentes hjem i slutten august.

Hope – Solgt

Født 2015

Hope er en godt voksen dame med masse erfaring som konkurransehund. Hun er en rask og dyktig lederhund. Nokså sjenert og sky. Hope er en super læremester for yngre hunder i et hundespann.

Tuva

Født 2018

Energibomben Tuva er en dyktig leder på hundespannet. Hun er livlig, glad og full av futt. Tuva passer best som konkurransehund eller for deg som ønsker deg en aktiv hund som følger deg i all fysisk aktivitet. Tuva vil være med der det skjer! Hun har et festlig utseende med ett blått og brunt øye.

Kira – Solgt

Født 2018

Stor og sterk tispe med et skikkelig «løpshode». Kira vil frem! Denne hunden vil passe for deg som trener daglig og som kan ha nytte av Kiras trekklyst. Hun er snill og sier aldri nei til kos.

Yatzy – Solgt

Født 2019

Yatzy er en perfekt avlet tispe av det gløgge slaget. Hun er slank, vakker og ivrig i trekkselen. Hun er en liten/middels stor tispe. Yatzy kan absolutt utvikles videre til å bli en fin turkompis eller konkurransehund.

Skaupa

Født 2020

Skaupa er en energisk tispe som behøver daglig trening og mentalt stimuli. Hun egner seg best for deg som liker å trene daglig og som elsker løpeturer, sykkelturer eller skiturer. Skaupa kan utvikles til å bli konkurransehund. Hun er ferdig innkjørt og trekker godt.

Lurer du på noe?

Ta kontakt om du lurer på noe om Alaska Husky. Jeg hjelper deg gjerne!