Skip to main content

Vi tilbyr kurs og opplæring

For at både hund og eier skal få et fint liv er det viktig at man gjør en god jobb helt fra valpen er liten. Vi gjør vårt beste frem til valpen er 8-9 uker gammel, som er da valpene som regel forlater oss. Vi gir råd når valpen blir hentet og vi anbefaler sterkt å jobbe allsidig med den hunden du har fått. For å benytte hele potensialet til denne brukshund rasen.

Fra i høst tilbyr vi på Farmen Fløtterud valpekurs, unghundkurs og trekkhundkurs – og vi tilbyr kontinuerlig PT-timer hvor du kan få en-til-en veiledning av en kyndig hundedressør dersom du opplever utfordringer med hunden din.

Vi ønsker at du skal få gjøre masse spennende sammen med din Alaska Husky og at dere skal få et rikt og godt liv sammen. Du er hjertelig velkommen på kurs!

Kursholdere

Inger-Marie

Inger-Marie har lang erfaring med hundekjøring, trening og oppdrett av hund. Er du en nybakt hundeeier og har støtt på noen utfordringer? Inger-Marie har gode teknikker for å løse vanskelig oppførsel eller problemer. Hun vet hva som er viktig å fokusere på når det gjelder opplæring av valper og unghunder for å skape den beste turkompisen eller trekkhunden!

Les mer om Inger-Marie

Andre tilbud

Individuell trening

Ved behov kan du få individuell og tilpasset trening i hundekjøring. Vi legger opp en plan for ditt opphold slik at du får maksimalt ut av treningen. Målsetningen er at du skal bli både utfordret og inspirert til trening på egenhånd.

Ta kontakt

Sommerleir med hundekjøring for barn

Her har du et godt tips til sommerferie for barn i alderen 10-14 år! Sjekk ut sommerleir for barn og la barna lære om hundekjøring, dyreliv på gård, villmarksliv og mye mer. Alle våre hunder er godt vant med barn og er snille og kosete.

Les mer

Lurer du på noe?

Ta kontakt om du lurer på noe om Alaska Husky. Jeg hjelper deg gjerne!