Skip to main content

Farmen Fløtterud

Farmen Fløtterud ligger vakkert til i Rollag i Numedal, og gården har 1 kilometer strandlinje ned mot elven Numedalslågen. Inger-Marie Haaland er en erfaren gjestgårdsbestyrer og drev blant annet Fagerheim Fjellstugu på Hardangervidda i ti år.  Nå har hun trukket ned fra fjellet og driver Farmen Fløtterud med stødig hånd og et stort hjerte for alle som kommer på besøk. Her får du alt fra gårdsopplevelser til villmark og hundekjøring.

Den stilleflytende elven er ideell for padling. I nærområdet finner du Trillemarka og Rollagsfjell, et villmarkspreget naturskogsområde med eldgamle trær og skoger. Gården ligger på østsiden av elva, ca. to timers kjøretur fra Oslo. Numedal er en litt bortgjemt dal som byr på mange aktiviteter.

Kom til oss, så tar vi deg med på tur!

Kontakt oss >

Hundekjøring med barn

Opplevelser på Farmen Fløtterud

Farmen Fløtterud er et autentisk sted der du blir møtt av varme og jordnære mennesker som ikke stresser. Vi tilbyr et koselig gårdsmiljø, herlige naturopplevelser, trivelig overnatting, deilig lokal mat, masse gode historier, kosete dyr og et vertskap som er tilstede sammen med dere.

I tradisjonsrike omgivelser byr vi på en annerledes overnatting. Her kan du velge mellom å bo på setra, i stabbur eller på gårdshotell. La roen senke seg, pust og la sansene renses. Kanskje du finner en hemmelighet også?

Velkommen hjem til oss!

Den gode matopplevelsen

La deg skjemme bort med mat og servering fra vårt gårdsmatkjøkken! På Fløtterud tilbyr vi ekte tradisjonsmat, hvor vi benytter råvarer fra egen gård, fra Hardangervidda, fra skauen vår og fra lokale produsenter her i Numedal.

Inger-Marie er kokke og tryller frem de lekreste retter. Kjenner du lyst til å træ på deg et rutete forkle og bli med og kokkelere, så er du naturligvis velkommen til det!

Hos hos får du smake de litt gammeldagse rettene med ny vri. Hva vi tilbyr, avhenger litt av hvilken tid på året det er og hvilke råvarer vi har tilgjengelig. Les mer om maten her.

Velkommen til bords!