Skip to main content

BETALINGSBETINGELSER

Bestilling gjøres online. Faktura sendes innen en uke etter at bestilling er foretatt. Du mottar faktura på e-post med 10-dagers forfallsfrist. Denne må betales i sin helhet innen forfall.

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

  • For aktiviteter, overnatting og arrangement som strekker seg over 2 dager eller mer, er avbestillinger gratis frem til 30 dager før oppstart. Vi refunderer 100% ved avbestilling minimum 30 dager før oppstart aktivitet, overnattting, arrangement.
  • Møtetiden er 15 minutter før annonsert start.
  • Undersøk om at reiseforsikringen din dekker tapte / kansellerte / forsinkede flyreiser eller båter, sykdom og andre uforutsette omstendigheter som kan føre til at du går glipp av turen.

AVBESTILLING OG REFUSJON

Avbestilling for aktiviteter og overnatting som strekker seg over 2 dager eller mer, som skjer 29 dager eller mindre før avgangstid refunderes ikke, men du har full mulighet til å ombooke/utsette.

Avbestilling for individuelle bestillinger som skjer 36 timer eller mindre før avgangstid refunderes ikke. Turer som ikke kan fullføres på grunn av at gjesten ikke er til stede på aktivitetsmøtestedet, refunderes ikke med mindre dette er direkte forårsaket av Farmen Fløtterud. Vi anbefaler sterkt å ha en reiseforsikring som dekker utgiftene dine i disse tilfellene. For å avbestille din booking, vennligst kontakt Farmen Fløtterud på denne mail: inger-marie@famen-flotterud.no

Alle avbestillinger Må sendes på e-post. SMS og telefon aksepteres ikke.

Farmen Fløtterud og våre partnere forbeholder seg retten til å avbryte aktiviteter når som helst av sikkerhetsmessige årsaker, eller hvis aktiviteten ikke kan fullføres på grunn av naturlige årsaker som ekstreme værforhold. I dette tilfellet vil du bli tilbudt et valg av alternative aktiviteter eller å motta full refusjon.
Vi eller leverandøren forbeholder oss retten til å endre aktivitetssteder uten forvarsel. I et slikt tilfelle vil vi gjøre alt for å komme i kontakt med deg før aktiviteten starter. En endring av aktivitetens startplassering bare finne sted av nødvendige sikkerhetsmessige årsaker eller på grunn av forhold som snø eller vær som aktiviteten avhenger av.

Farmen Fløtterud er ikke ansvarlig for skader, tapte eller ødelagte gjenstander.
Farmen Fløtterud er mottaker for generelle klager eller klager angående de kjøpte aktivitetene eller produktene. Hvis aktiviteten eller produktet er levert av en tredjepart, vil enhver klage bli behandlet i kommunikasjon med leverandøren.

KONTAKTOPPLYSNINGER
Firma: Farmen Fløtterud Haaland
Org. nr. 993237841

Tlf: +47 941 74 838
Epost: inger-marie@famen-flotterud.no
Internett: www.farmen-flotterud.no
Adresse: Kjommevegen 242, 3626 Rollag, Rollag kommune, Norge

Data-beskyttelse
Ved å bestille hos oss er du forpliktet til å oppgi informasjon som tillater oss å behandle bestillingen din. Ingen informasjon vil bli bedt om uten spesifikk grunn.
Farmen Fløtterud vil ikke selge eller på annen måte markedsføre dataene dine til tredjeparter. Overføring av data til offentlige institusjoner og myndigheter skjer bare innenfor rammen av obligatoriske nasjonale lovkrav. Våre ansatte og partnere er forpliktet av oss til å opprettholde hemmelighold og å overholde lovlige databeskyttelsesregler.

Du har når som helst rett til å motta gratis informasjon om dine personlige data lagret hos oss. Hvis dataene dine lagres feil eller det gjøres feil av oss, vil vi gjerne rette, blokkere eller slette den. Informer oss om eventuelle endringer i dataene dine umiddelbart.

Vennligst send forespørsler om informasjon, spørsmål, klager eller forslag til inger-marie@famen-flotterud.no

Covid-19-restriksjoner
På Farmen Fløtterud Gjestegård følger vi myndighetsrådene på COVID-19-restriksjoner på all overnatting og alle aktiviteter.